Hoppa över till innehåll

Kumbro söker försäljningschef

Arbetsbeskrivning

Har du en tidigare erfarenhet som KAM inom telecombranschen? Kumbro söker dig som vill fortsätta driva, utveckla och stärka Kumbros position som den gemensamma plattformen för en hållbar utveckling av Örebro och Kumla kommun. Ditt ansvar är att fortsätta utveckla Kumbros storkunder, du driver det operativa säljarbetet och säkerställer kundnöjdheten. Du är medlem i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Värdesätter du att få arbeta med hållbarhetsfrågor, drivs av att nå resultat och att utveckla affärer? Vi arbetar med framtidsfrågor inom energi och teknisk försörjning och fungerar som en katalysator för hållbar utveckling i Örebroregionen. Vi gör samhället mer sammanlänkat, resurseffektivt och hållbarare.

Ansvarsområden

Du har ansvar för att driva och leda arbetet inom din enhet, här ingår att utveckla affärer, lönsamhet och relationer. Rollen har ett KAM-ansvar.

I rollen ingår medarbetaransvar. Här ser vi att du på ett föredömligt, aktivt och inkluderande sätt inspirerar och coachar dina medarbetare till mer mod, nytänkande och proaktivitet i vår dialog med kunden. I rollen ingår givetvis att omvärldsspana med stor nyfikenhet och att våga utmana för att utveckla kund- och försäljningsstrategier.

Du är ansvarig för att ta fram underlag för kundavtal och har ett avtalsansvar för dessa. Du rapporterar till VD och är hans bollplank, du bidrar med ett strategiskt affärstänk och innovativa idéer i ledningsgruppen och har förmågan att inspirera dina kollegor och medarbetare.

Alla bidrar till ökad försäljning och kundvärde, oavsett om man arbetar som säljare eller är en av våra teknikkonsulter. Som medlem i bolagets ledningsgrupp krävs ett aktivt engagemang och delaktighet även i bolagets övergripande arbete.

Kvalifikationer

Du skall ha en flerårig försäljnings- och affärsbakgrund inom telecombranschen på en senior nivå, försäljning finns i ditt DNA och du är van att röra dig och skapa möten och affärsmöjligheter högt upp i organisationer.

Gedigen erfarenhet av egen bearbetning av nyckelkunder som bidrar till att kundrelationerna växer samt en förmåga att förvalta och utveckla säljorganisationens kultur och struktur framåt.

Skallkrav:

  • Dokumenterad flerårig erfarenhet av försäljning och affärer inom telecom
  • Universitetsutbildning ex. inom ekonomi eller juridik eller motsvarande

Ansökan

Senast:  2021-07-19

Ansökan sker via Ranstad: Länk till ansökan.

Har du frågor? Vänligen kontakta: Gabrielle Peteri, senior rekryteringskonsult via epost: gabrielle.peteri@randstad.se